keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Fillaristit.fi

Palvelulle on valittu nimi ja haettu nimeä vastaava verkkotunnus. Palvelun nimeksi tuli nimiäänestyksessäkin menestynyt Fillaristit ja verkkotunnus sen mukaisesti Fillaristit.fi.

Fillaristit löytyy nyt myös Twitteristä ja Facebookista!

Palvelu julkistetaan Fillarimessuilla Helsingin messukeskuksessa 11.3. Tervetuloa tutustumaan Fillaristit.fi-palveluun messuosastollamme!

Palvelua pääsee kommentoimaan ja kokeilemaan blogin kautta ennakkoon ensi viikolla. Ja ajatuksena on, että te ennakkokäyttäjinä pääsette luomaan palveluun sisältöä eli tallentamaan pyöräilyyn liittyvä paikkoja ensi viikon aikana. Näin ollen palvelussa olisi jo sisältöä esiteltävänä messuilla ja houkuttelemassa uusia käyttäjiä kokeilemaan palvelua.

2 kommenttia:

  1. Ei kai toi köyryselkäinen maantiepyöräilijä oikeasti ole tarkoitettu palvelun logoksi, vaihtakaa se nyt herran jestas johonkin arkipyöräilijään ennen palvelun julkaisemista. Tämän blogin taustakuvakin antaa mielestäni todella vääränlaista imagoa.

    VastaaPoista
  2. Niin tietysti, unohtui järkytykseltäni sanoa, että odotan innolla, että pääsen testaamana palvelua ja tsemppiä loppurutistukseen ennen julkaisua!

    VastaaPoista