maanantai 21. maaliskuuta 2011

Fillarimessujen satoa


Palvelun julkaisu ja messuviikonloppu on nyt takana. Messuosastollamme vieraili mukavasti porukkaa ja uusi nettipalvelu näytti kiinnostavan monia pyöräilijöitä. Saimme messuilla myös hyviä kommentteja ja palautetta. Esimerkiksi paikkojen luokittelua on jo tarkistettu messuilla saatujen kommenttien perusteella. Käy vilkaisemassa!
Toivomme myös edelleen kommentteja palveluun liittyen.

Messuosastolla oli myös esillä HSL:n kävelyn ja pyöräilyn reittiopas, johon käyttäjien Fillaristit-palvelussa tallentamat kohteet on linkitetty. Reittiopas siis ehdottaa "parhaan" pyöräreitin käyttäjän antaman lähtöpaikan ja määränpään välille. Käyttäjien lisäämät kohteet saa halutessaan käkyviin kartalle, jolloin voi katsella, millaisia paikkoja muut pyöräilijät ovat merkinneet reitin varrelle tai sen läheisyyteen. Vastaava linkitys on tarkoitus toteuttaa myös Tampereen kevyen liikenteen reittioppaaseen. Käy tutustumassa HSL:n kävelyn ja pyöräilyn reittioppaaseen osoitteessa: pk.hsl.fi.

Messuviikonlopun aikana palveluun rekisteröityi huimat 136 uutta käyttäjää ja ennakkorekisteröityneet mukaan lukien palvelulla on jo yhteensä yli 150 käyttäjää. Messuviikonlopun aikana palveluun rekisteröityneet osallistuivat arvontaan. Arvonta suoritettiin viime perjantaina. Palkintoina arvonnassa oli HSL:n kertakortteja ja Poljin ry:n lahjoittamia pyörätarvikkeita. Kaikkiaan 11 onnekkaalle rekisteröityneelle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Onnea kaikille voittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti