keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Rekisteröidy ja jaa omat pyöräilypaikkasi!

Fillaristit-palvelun ensimmäinen kehitysversio löytyy nyt osoitteesta: www.fillaristit.fi. Aivan kaikkia ominaisuuksia ensimmäiseen kehitysversioon ei ole vielä ehditty toteuttaa, mutta rekisteröityminen sekä paikkojen lisääminen, selaaminen ja kommentointi onnistuu jo.

Käy tutustumassa palveluun, rekisteröidy ja lisää muutama paikka!

13.3. saakka rekisteröityneet osallistuvat arvontaan. Fillaristit.fi on esillä Fillamessuilla Helsingin messukeskuksessa 11.-13.3. Tervetuloa tutustumaan messuosastollemme!

Ja vaikka nyt ollaan siirrytty palvelun suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja kohti palvelun pilotointia, blogi pysyy edelleen keskeisenä viestintä- ja kommentointikanavana Pyöräily ja sosiaalinen media -hankkeeseen liittyen. Päivitämme blogia, kun uusia ominaisuuksia valmistuu palveluun testattavaksi tai kun sadan palveluun rekisteröityneen käyttäjän raja rikotaan jne.

Pyöräily ja sosiaalinen media -hankkeeseen kuuluvan puoli vuotta kestävän pilotointivaiheen tarkoituksena on seurata Fillaristit-palvelun käyttöä, kerätä käyttäjien kokemuksia sekä koota kommentteja ja kehittämisideoita jatkoa varten. Eli kommentoikaa palvelua ja sen käyttöä edelleen aktiivisesti täällä blogissa!

4 kommenttia:

 1. http://www.fillaristit.fi/register

  Error 404

  Unable to resolve the request "register".

  VastaaPoista
 2. Sain tänään tervetuloviestin, jossa oli selväkielinen salasana. Sanokaa nyt, ettette ole tehneet sitä virhettä, että tallennatte salasanat selväkielisinä.

  VastaaPoista
 3. Moi! messuilla oli se kilpailu missä oli mahdollisuuus voittaa niiitä hienoi palkintoi nii voittekste sit ilmottaa tääälllä tai fillaristit.fi sivul et ketkä kaikki voitti jotain upeaa :))

  VastaaPoista
 4. Palvelu olisi käyttäjäystävällisempi, jos paikkamerkinnän voisi tehdä suoraan karttaa klikkaamalla.

  VastaaPoista