perjantai 3. joulukuuta 2010

Keksi palvelulle nimi!

Tuleva palvelu tarvitsee nyt hyvän nimen, joten ehdota sitä meille. Nimen on syytä olla lyhyt ja ytimekäs. Lisäksi nimestä tulee käydä selvästi ilmi, että palvelu liittyy pyöräilyyn ja että se on yhteisöllinen. Nimeä vastaavan verkkotunnuksen pitäisi myös olla vapaana (miellellään .fi). Parhaan nimiehdotuksen keksinyt tulee saamaan myöhemmin palvelussa tunnustuksen!

Muutamia ehdotettuja:

- fillaristit.fi
- fillaroijat.fi
- fillarisuomi.fi
- fillariverkko.fi 
- pyorailijat.fi
- pyorailykanava.fi

Lisäksi kiitos kaikille kommentoijille! Kommentteja on tullut paljon ja ne ovat olleet hyviä. Ideoita ja kommentteja kannattaa edelleen lähettää myös edellisiin päivityksiin.

Ensi viikolla tässä blogissa luvassa toiminnallinen määrittely v. 0.1.

15 kommenttia:

  1. ehdota fillarikanava.fi brändin laajennusta

    VastaaPoista
  2. Yksi ehdotus tuli sähköpostiin: velo.fi. Heittäkää vaan rohkeasti nimiehdotuksia tänne!

    VastaaPoista
  3. edellisessä kommentissani piti olla siis "ehdotan" eli Filarikanava on jossain määrin tunnettu nimi, en tosin ole varma, kuinka laajasti "Fillari" -sana on käytössä eripuolilla Suomea.

    -Antti Poikola

    VastaaPoista
  4. Polkupyöräilijän nettipalvelu - polpa.fi

    -Vepa

    VastaaPoista
  5. Kannatan ehdotettua fillaristit.fi -nimeä. Kootkaa parhaista ehdotuksista lista ja äänestysmahdollisuus tälle sivulle. Saadaan paras varmasti esiin.

    VastaaPoista
  6. "Pyoraily" on tosi vaikea sanoa ilman ääkkösiä! Siksi en kannata... "Fillari" on helpompi.

    VastaaPoista
  7. fillarisuomi.fi saa äänen minulta, koska maanlaajuista palvelua ollaan kai rakentamassa. Pyörä-whatever ilman ääkkösiä on tönkköä.

    fillaristit.fi/fillaroijat.fi kuulostaa siltä, että pyöräilijä olisi joku pienen piirin harrastaja (hieman sama vaikutus, kuin sanalla kulinaristi). Pyöräily on jokaisen ihmisen puuhaa ja tätä mielikuvaa pitäisi edistää, vastakohtana sille, että ihmiset jaetaan autoilijoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin: monet meistä ovat näistä jokaista.

    VastaaPoista
  8. Fillaristit.fi on hyvä!

    VastaaPoista
  9. Pyörällä.fi. Eikös ääkköset ole olleet sallittuja osoitteissa jo jonkin aikaa.

    VastaaPoista
  10. Hmm,
    äänestys ehkä loppui jo, fillarisuomi.fi ja velo.fi kuulostivat parhailta.

    VastaaPoista
  11. Vieläkö ehtii? Fillariveljeskunta.fi toisi esiin myös sosiaalista puolta. Ja jatkossa voitaisiin lyödä veljeskunnan ritareita ! Antti

    VastaaPoista
  12. Itse äänestän kovasti pyöräilijä-pohjaista nimeä.

    Fillarilla ja fillaristeilla on omissa korvissani huono kaiku, varsinkin jos palvelusta ajatellaan koko Suomen kattavaa. "Fillari" lienee pääkaupunkiseudun harrastajapiirien sana, ja vaikka itsekin olen helsinkiläinen pyöräilijä, en koskaan liiku "fillarilla". Oletan, että viittäkymppiä paahtavat maantiepyöräilijät ovat fillaristeja.

    Niinpä koko kansan palvelusta pitäisi tulla pyöräilijäpalvelu. Eikä myöskään "veljeskuntia" :)

    Luulen, että "fillari"-nimien suosio kommenteissa johtunee siitä, että täällä keskusteluun osallistumassa ovat (Laurin kommenttia mukaillen) pienet harrastajapiirit, eivät tavalliset arkipyöräilijät.

    VastaaPoista